Utställningar som Träkonst deltar i.

Utställningar 2022

Precis som under 2021 så är det ju fortfarande ganska osäkert vad som blir av i år men jag har i alla fall tänkt att vara med på Styrsö, se nedan.


Styrsö Konstrunda planerad till 16-17 Juli 2022, 12-17.
På konstrundan ställer mer än 30 konstnärer ut sina alster i sina hem/trädgårdar/bodar mm på Styrsö i Göteborgs södra skärgård. Eftersom alla utställare finns på Styrsö och ön inte är jättestor, så är det möjligt att promenera runt till de flesta på en dag. Jag rekommenderar dock att man gör ett urval så man hinner titta ordentligt hos dem man besöker. Detta är också ett jättebra sätt att utforska själva ön eftersom man ofta får gå på platser där man vanligen inte går. Några utställare brukar också ha en liten kaffeservering.
Jag brukar ha med mig träbänkar, skärbrädor, hyllor, bord, underlägg i rep, inklädda flaskor och kanske lite till.
Styrsö Konstrunda kan följas på
www.facebook.com/styrsokonstrunda
www.instagram.com/styrso_konstrunda


Medeltidsveckan i Visby, alltid V32, i år (2022) 7-14 augusti (åker inte i år).
På medeltidsveckan ger vi primärt kurser i tränsning av flaskor men har också försäljning av inklädda flaskor (både med rep och läder) och en del skärbrädor, dock har vi sällan med oss dom stora sakerna som bänkar och bord. Urvalet av skärbrädor brukar också vara begränsat.
Istället har vi rep och verktyg för tränsning med oss.
Medeltidsveckan kan följas på
www.medeltidsveckan.se
www.facebook.com/Medeltidsveckan
www.instagram.com/medeltidsveckan


Konstriket, konstvandring i fem kommuner första helgen i oktober, 1-2 okt, 2022 (deltar inte i år).

Konstriket arrangerar en samlingsutställning på Slottet i Partille och en konstvandring där vi öppnar upp våra ateljér/utställningslokaler för konstintresserade besökare. 2021 delade jag och 6 till på två lokaler vid Gamla torget i Mölndal, Samuel Norbergs gata 2 och Gamla torget 41, bägge i Kvarnbyn Mölndal (ca 100 m mellan lokalerna).

Konstvandringen är planerad till första helgen i oktober. Samlingsutställningen startar fredag före helgen med en vernissage på Slottet i Partille och varar över helgen. De fem kommunerna är Mölndal, Partille, Härryda, Lerum och Alingsås.
Konstriket kan följas på
www.konstriket.se
www.facebook.com/konstriket
www.instagram.com/konstriket


Mej kan man följa på
www.woodart.se, Facebook och Instagram

Bilden ovan är på Tobias i vårt nuvarande marknadstält uppställt i Hammarklanens läger på marknaden på Medeltidsveckan i Visby 2018. Hammarklanen är ett gäng med 20-30 olika hantverkare, mest smeder men det finns även folk som jobbar med näver, trampsvarvning, garnfärgning, läderhantverk, trä mm.